Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Emmelie - 7 februari 2010 18:06

Finurlig rubrik va?!?!   


Ja, imorgon är det måndag och det innebär ett nytt läkarbesök. Usch, jag både bävar och hoppas inför detta. Bävar för att det är den snälla doktorn. Är det han så kan jag inte skälla på honom eller visa mina otroligt dåliga värden med triumf. Är det den dumma doktorn (som sjukskrev mig) så ska jag minsann visa honom hur illa denna sjukskrivning var. Jag har aldrig varit så här deprimerad. Och värderna har ju varit ännu sämre sen innan. Eftersom jag har varit sjukskriven så har jag ju inte gjort någonting. Det brukar man ju inte göra när man är sjukskriven och är sjuk. Så de gamla riktvärderna (som jag fick av den snälla doktorn) har ju inte fungerat denna veckan. Jag har fått ta sjukt mycket mer insulin.


Men ja jag vet. Han sjukskrev mig för mitt och barnets skull. Och genom att "trotsa" läkaren med min attityd är kanske lite dumt. Det är ju bara jag och barnet som mår illa av det. Men jag tycker fortfarande att det är fel. Jag mådde ju så bra innan. Värderna var fyffsade och trots att jag hade några känningar i veckan så var det betydligt mycket bättre än veckorna innan när jag kunde ha flera känningar om dagen.


Så nästa vecka tänker jag gå tillbaka till jobbet. Oavsett vad läkaren säger. Är det något jag har kommit fram till denna veckan så är det att jag gillar verkligen mitt jobb och mina arbetskamrater.

Presentation

Gravid och diabetiker. Följ med i både med och motgångar.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards