Alla inlägg den 2 juli 2010

Av Emmelie - 2 juli 2010 10:37

Igår var verkligen ingen bra dag. Jag var deppig hela dagen och det enda jag tog mig för var att sätta på en tvätt. Låg hela dagen i sängen och läste. Fint väder, lite blåsigt, men varmt. Och jag ligger inne....    Var helt nere när sambon väl kom hem. Gick över till grannarna efter maten och fikade. Och det var trevligt. Kul att träffa lite folk. Vara människa för ett tag. Blev förvånad över hur skönt det var att få komma ut lite.


Jag tror att den här sjukskrivningen börjar gå mig på nerverna. Även om det är fint väder så känner jag mig så himla uttråkad. Fast det är lite som sambon säger. Att jag hade ju bara kunnat gå ut och lägga mig i gräset och läsa istället så hade det kanske känts bättre. Och ja, kanske det. Men då ser jag ju allt som ska göras på trädgården och då får jag absolut ingen ro i kroppen. För även om jag vill göra saker så orkar jag inte mer än i 2 minuter. Sen är jag helt slut.


När det gäller värderna så går det bättre. Denna veckan har jag börjat ganska bra och igår fick jag en kurva som jag gärna visar upp för läkaren. Jag hoppas att kulmen har varit så att jag kan ha de här doserna nu till födslen. Men jag tvivlar på det. Det krävs nog ännu mer insulin mot slutet.


Det börjar nog bli trångt där inne för pyret nu. Känner att sparkarna är mer koncentrerade nu än innan. Revbenen får sig ett par smällar ibland, men det är inte så farligt. Det gör inte ont, det är mest obehagligt. Men jag försöker njuta av det istället. Har tvättat alla barnkläder nu, så nu får hon/han gärna komma...    Börjar nog känna av foglossningarna nu. Har ständig molande värk i höfterna. Det är ganska skönt att ligga ner. Fick någon lustig värk igår på sidan av magen. Jag undrar om det var en förvärk eller sammandragning. Det är ju hur svårt som helst att veta när man inte har varit med om det tidigare.


Nej, i helgen blir det till att rensa ut det kommande barnrummet. Har tänkt att jag ska göra en minimakeover nu så tar vi en ordentlig renovering sen om något år. Önska mig lycka till!!!!

Presentation

Gravid och diabetiker. Följ med i både med och motgångar.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards